phone

Ring os op

email

Skriv en mail

Personale

Vi er et stærkt team, og hos os er du i de bedste hænder.

Felicidad Bendt Sørensen

Kiropraktor og klinik ejer

Uddannet i 1991 i England, og har været ansat på klinikken siden 1995. Købte klinikken i 2004. “Felli” arbejder i dag også med en teknik, som ikke er baseret på knæk. Denne teknik er meget skånsom, og kaldes NIP.

Rune Wolff

Kiropraktor og klinik ejer

Uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense januar 2003, arbejdet hos kiropraktorerne i Skolegade siden 2005. Bosiddende i Tjæreborg.Som kiropraktor er jeg specialist i at undersøge, diagnosticere, behandle og forebygge problemer i hele bevægeapparatet og rygsøjlen. Vores bevægeapparatet er enestående og fungerer via et fantastisk samspil mellem vores led, muskler og nervesystem.Udover akutte problemer interesser jeg mig for og behandler mange med kroniske/langvarige problemer i nakke og ryg samt mange med slidgigtsproblemer i rygsøjlen. I min fritid spiller jeg golf og løber, derfor har jeg naturlig interesse for behandling og forebyggelse af skader indenfor disse områder.Jeg deltaget i en lang række efteruddannelsesforløb. Dette gør at jeg bruger en vid udstrækning af behandlingsteknikker, bl.a. ledfrigørende-/manipulationsbehandling, mobiliseringsteknikker, trykpunktmassage/akupressur, muskel nålebehandling, funktionel genoptræning , holdningskorrigerende øvelser mm. Derved kan jeg tilpasse min behandling til den enkelte patient. Som noget nyt tilbyder jeg også laserbehandling.

Merete Hansen

Kiropraktor og klinik ejer

Færdiguddannet fra Syddansk Universitet, Odense 2006. Turnus hos kiropraktorerne i Viborg 2006-2007. Ansat her hos Kiropraktorerne Skolegade siden august 2007.

Behandler folk i alle aldre der har problemer med bevægeapparatet såsom stive/låste led og smerter. Behandler ofte spædbørn med fx skævt kranie og større børn der klager over smerter i ryg, nakke, lænd eller hovedpine. Ofte ser og behandler jeg også overbelastningsskader i de store led som fx skuldre, albuer, hofte og knæ.

Jeg rådgiver og instruerer i personlig og individuelle øvelser og træning, der kan laves derhjemme eller i motionscenter.

Deltager ofte i efteruddannelse og forskellige kurser, så jeg har en bred tilgang til de forskellige problematikker der kan være bevægeapparatet. Jeg undersøger patienter der er henvist via ULRUS (udvidet lænderyg undersøgelse).

Berit Bøgh

Kiropraktor

Uddannet på Odense Universitet 2000 Turnustjeneste i Røros, Norge august 2000 – august 2001 Ansat her på klinikken august 2001 Jeg synes, at de fleste problemtyper er interessante, men blandt favoritterne er gravide og andre med bækkenproblemer, behandling af børn, kronikere med flere forskellige problematikker og sportsfolk.  Alle favoritterne har nok rod i det, man har prøvet på sin egen krop. I min studietid dyrkede jeg roning på konkurrenceplan, ligesom jeg har været igennem mange andre sportsgrene og stadig nyder mine alt for sjældne træningstimer. Et tilbagevendende problem har været skader, derfor interessen for kronikere og bækkenproblemer.

Mine børn har øget min interesse for behandling af børn og gjort at jeg i år er startet på Certificate Course i Chiropractic Pediatrics for at blive endnu bedre til at diagnosticere og behandle børn. I dag anvender jeg primært behandlingsteknikken NIP (Neuro Impulse Protocol), se andetsteds på hjemmesiden for mere information om denne teknik og derudover har jeg fokus på holdning, vejrtrækning og grundlæggende stabilitetstræning. Udover NIP bruger jeg Kinesiotape og nogle gange teknikker fra craniosacralterapi (CST) i min behandling.

Simon Bertram

Fysioterapeut

Simon er fysioterapeut med ekstra ekspertise indenfor behandlingen af løbeskader og skulder-skader. Han er en alsidig fysioterapeut med en bred viden indenfor mange områder.  I behandlingen anvendes massage, fascieløsende teknikker, akupunktur og træningsterapi som de primære fremgangsmåder for at lindre smerter og optimere kroppens funktion.

Løbende vil han undervise i diverse temaer, som vil gøre din hverdag lettere og mere smertefri. Først og fremmest vil han stå for undervisning i siddende og stående holdning, tunge løft og vise, hvordan du med simple holdnings-korrigerende øvelser kan forbedre din holdning og bidrage til en sundere ryg.

Rasmus Olesen

Fysioterapeut

Rasmus har været uddannet som fysioterapeut siden 2014, hvor han har arbejdet med diagnostik og behandling af smerter fra kroppens led og muskler. Rasmus stor erfaring inden for nakke, skulder, ryg og bækken, behandling af hovedpine, samt komplekse problemetikker.

Det er vigtigt for Rasmus, at patienten er i fokus og han tilpasser forløbet til den enkeltes behov og udfordringer, så det bedste resultat opnås, uanset om det er med fokus på en specifik skade eller om det er med fokus på forebyggende behandling.

Rasmus har løbende efteruddannet sig inden for led-mobilisering/manipulation, Mulligan-konceptet, akupunktur og el-terapi inkl. fokuserende shockwawe behandlinger.

Ane Nørgaard

Sekretær

Ane passer receptionen og telefonen her på klinikken. Ane har været ansat på klinikken siden 2012.

Lis Vejvad Vestergaard

Sekretær

Lis passer receptionen og telefonen her på klinikken. Hun har været ansat på klinikken siden 2014.

Heidi Madsen

Sekretær

Heidi passer receptionen og telefonen her på klinikken. Heidi har været ansat på klinikken siden november 2023.